جلد 26 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران                   ICOP & ICPET _ INPC سال26 صفحات 633-636 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Zolfi F, Darudi A, Soltani P. Determination of percentage in a mixed blended of beef, lamb and fat using analyzing the data cube of hyperspectral imager. ICOP & ICPET _ INPC. 2020; 26 :633-636
URL: http://opsi.ir/article-1-2139-fa.html
زلفی فرشته، درودی احمد، سلطانی پیمان. تعیین درصد مخلوط چرخ‌کرده گوشت گوسفند، گاو و درصد چربی توسط تحلیل مکعب داده‌‌ای دوربین فراطیفی. مقالات پذیرفته و ارائه شده در کنفرانس‌های انجمن اپتیک و فوتونیک ایران. 1398; 26 () :633-636

URL: http://opsi.ir/article-1-2139-fa.html


1- دانشگاه زنجان
چکیده:   (397 مشاهده)
تصویربرداری فراطیفی یکی از روش­های غیر مخرب در تشخیص تقلب در صنایع غذایی است، در این مقاله از تصویر برداری فراطیفی برای شناسایی انواع گوشت قرمز و اندازه گیری میزان ناخالصی و چربی آن­ها استفاده شده است. پس از ثبت تصاویر فراطیفی برای طبقه­بندی انواع گوشت از روش SVM استفاده گردیده است.
متن کامل [PDF 317 kb]   (49 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2021 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb