اشتراک در خبرنامه
لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.
آمار سایت
- کل کاربران ثبت شده: 1961 کاربر
- کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
- میهمانان در حال بازدید: 236 کاربر
- تمام بازدیدها: 21756260 بازدید
- بازدید ۲۴ ساعت گذشته: 12852 بازدید
کنفرانس های انجمن
همایش
اپتیک و فوتونیک،
بهمن 1403
(برگزار شد)
استفاده از مطالب ارائه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد می باشد.
جلد 26 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران
ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال26 صفحات 636-633 |
برگشت به فهرست نسخه ها
Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:



Zolfi F, Darudi A, Soltani P. Determination of percentage in a mixed blended of beef, lamb and fat using analyzing the data cube of hyperspectral imager. ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS 2020; 26 :633-636
URL: http://opsi.ir/article-1-2139-fa.html
URL: http://opsi.ir/article-1-2139-fa.html
زلفی فرشته، درودی احمد، سلطانی پیمان. تعیین درصد مخلوط چرخکرده گوشت گوسفند، گاو و درصد چربی توسط تحلیل مکعب دادهای دوربین فراطیفی. مقالات پذیرفته و ارائه شده در کنفرانسهای انجمن اپتیک و فوتونیک ایران. 1398; 26 () :633-636
فرشته زلفی*1
، احمد درودی1
، پیمان سلطانی1






1- دانشگاه زنجان
چکیده: (1721 مشاهده)
تصویربرداری فراطیفی یکی از روشهای غیر مخرب در تشخیص تقلب در صنایع غذایی است، در این مقاله از تصویر برداری فراطیفی برای شناسایی انواع گوشت قرمز و اندازه گیری میزان ناخالصی و چربی آنها استفاده شده است. پس از ثبت تصاویر فراطیفی برای طبقهبندی انواع گوشت از روش SVM استفاده گردیده است.
بازنشر اطلاعات | |
![]() |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |