[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: جلد 26 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ::
ICOP & ICPET سال26 صفحات 633-636 برگشت به فهرست نسخه ها
تعیین درصد مخلوط چرخ‌کرده گوشت گوسفند، گاو و درصد چربی توسط تحلیل مکعب داده‌‌ای دوربین فراطیفی
فرشته زلفی*1، احمد درودی1، پیمان سلطانی1
1- دانشگاه زنجان
چکیده:   (22 مشاهده)
تصویربرداری فراطیفی یکی از روش­های غیر مخرب در تشخیص تقلب در صنایع غذایی است، در این مقاله از تصویر برداری فراطیفی برای شناسایی انواع گوشت قرمز و اندازه گیری میزان ناخالصی و چربی آن­ها استفاده شده است. پس از ثبت تصاویر فراطیفی برای طبقه­بندی انواع گوشت از روش SVM استفاده گردیده است.
واژه‌های کلیدی: تصویربرداری فراطیفی، گوشت، طبقه‌بندی، SVM
متن کامل [PDF 317 kb]   (4 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Zolfi F, Darudi A, Soltani P. Determination of percentage in a mixed blended of beef, lamb and fat using analyzing the data cube of hyperspectral imager. ICOP & ICPET. 2020; 26 :633-636
URL: http://opsi.ir/article-1-2139-fa.html

زلفی فرشته، درودی احمد، سلطانی پیمان. تعیین درصد مخلوط چرخ‌کرده گوشت گوسفند، گاو و درصد چربی توسط تحلیل مکعب داده‌‌ای دوربین فراطیفی. کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران. 1399; 26 () :633-636

URL: http://opsi.ir/article-1-2139-fa.html



جلد 26 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران برگشت به فهرست نسخه ها
انجمن اپتیک و فوتونیک ایران Optics and Photonics Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4106