[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: جلد 23 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ::
ICOP & ICPET سال23 صفحات 285-288 برگشت به فهرست نسخه ها
طراحی حسگر کوک پذیر ساکارز بر پایه امواج سطحی تم در فصل مشترک بلور فوتونی یک بعدی و لایه فلزی
سیده مهری حمیدی* 1، طیبه گچی لو2
1- دانشیار دانشگاه شهید بهشتی
2- دانشگاه شهید بهشتی
چکیده:   (970 مشاهده)

تم پلاسمون ها نتیجه به دام افتادن انرژی اپتیکی درفصل مشترک بین بلور فوتونی یک بعدی و لایه فلزی هستند.ویژگی های اپتیکی خاص تم پلاسمون ها مثل قرار گرفتن بردار موج در مخروط نوری و وجود داشتن در هر دو قطبش sوp باعث شده که بتوان تم پلاسمون ها را به طور مستقیم و بدون کمک توری یا منشور برانگیخته کرد.در اینن مقاله وجود تم پلاسمون در مرز بین بلور فوتونی و لایه فلزی نقره به صورت تئوری نشان داده شده و حساسیت تم پلاسمون ها به تغییر ضریب شکست ساکاروز بررسیی شده است.نتایج به دست آمده نشان می دهد که با استفاده از این ویژگی تم پلاسمون ها می توان حسگر ضریب شکست بر پایه تم پلاسمون طراحی کرد و ساخت.

واژه‌های کلیدی: بلور فوتونی یک بعدی، تم پلاسمون، حسگر ضریب شکست.
متن کامل [PDF 766 kb]   (265 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hamidi M, Gachiloo T. Design of sucrose sensor based on the Tamm plasmon surface states on one dimensional photonic crystal/ metal interface. ICOP & ICPET. 2017; 23 :285-288
URL: http://opsi.ir/article-1-1135-fa.html

حمیدی سیده مهری، گچی لو طیبه. طراحی حسگر کوک پذیر ساکارز بر پایه امواج سطحی تم در فصل مشترک بلور فوتونی یک بعدی و لایه فلزی. کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران. 1395; 23 () :285-288

URL: http://opsi.ir/article-1-1135-fa.html



جلد 23 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران برگشت به فهرست نسخه ها
انجمن اپتیک و فوتونیک ایران Optics and Photonics Society of Iran
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 3741