برقراری ارتباط
سال 28، شماره 2 - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و هشتمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران 1400 )
ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال28 صفحات 108-105 |
برگشت به فهرست نسخه ها
Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:
Hassan A, Haddad M A, Afshar M, Golestanifar M. Study of Nonlinear Optical Properties of Edible Pomegranate Kernel and Olive Oils in Thermal Regime. ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS 2022; 28 (2) :105-108
URL: http://opsi.ir/article-1-2696-fa.html
URL: http://opsi.ir/article-1-2696-fa.html
حسن امیر، حداد محمد علی، افشار مریم، گلستانی فر معین. مطالعه رفتار اپتیکی غیرخطی روغنهای خوراکی هسته انار و زیتون در رژیم حرارتی. مقالات پذیرفته و ارائه شده در کنفرانسهای انجمن اپتیک و فوتونیک ایران. 1400; 28 (2) :105-108
چکیده: (548 مشاهده)
از آنجا که روغنهای اورگانیک گیاهی به دلیل خواصی که دارند رواج زیادی بین مردم یافتهاند بررسی آنها از اهمیت ویژهای برخوردار است. همچنین اصالتسنجی این نوع از مواد به دلیل استفاده زیاد لازم است مورد توجه قرارگیرد. بررسی پارامترهای اپتیکی غیرخطی مواد امروزه به عنوان یکی از روشهای اصالتسنجی مواد غذایی مورد توجه قرارگرفته است. در این پژوهش در امکانسنجی اولیه، خواص غیرخطی روغنهای هسته انار و زیتون مورد بررسی قرارگرفته شده است. با بهرهگیری از روش جاروب محوری، ضریب شکست غیرخطی این دو نوع روغن با استفاده از لیزر پیوسته نئودیم-یاگ ٥٣٢ نانومتر در مرتبه (cm2/W) 10-8 محاسبه شده است.
ارسال پیام به نویسنده مسئول
بازنشر اطلاعات | |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |