حمایت از انجمن


برای حمایت لطفا روی بخش پایین کلیک کنید.
 
حمایت مالی از انجمن اپتیک و فوتونیک ایران
سال 28، شماره 2 - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و هشتمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران 1400 )                   ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال28 صفحات 108-105 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Hassan A, Haddad M A, Afshar M, Golestanifar M. Study of Nonlinear Optical Properties of Edible Pomegranate Kernel and Olive Oils in Thermal Regime. ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS 2022; 28 (2) :105-108
URL: http://opsi.ir/article-1-2696-fa.html
حسن امیر، حداد محمد علی، افشار مریم، گلستانی فر معین. مطالعه رفتار اپتیکی غیرخطی روغن‌‌های خوراکی هسته انار و زیتون در رژیم حرارتی. مقالات پذیرفته و ارائه شده در کنفرانس‌های انجمن اپتیک و فوتونیک ایران. 1400; 28 (2) :105-108

URL: http://opsi.ir/article-1-2696-fa.html


چکیده:   (548 مشاهده)
از آنجا که روغن‌‏های اورگانیک گیاهی به دلیل خواصی که دارند رواج زیادی بین مردم یافته‌‏اند بررسی آن‏‌ها از اهمیت ویژه‌‏ای برخوردار است. همچنین اصالت‌‏سنجی این نوع از مواد به دلیل استفاده زیاد لازم است مورد توجه قرارگیرد. بررسی پارامتر‏های اپتیکی غیر­خطی مواد امروزه به عنوان یکی از روش‏‌های اصالت­‌سنجی مواد غذایی مورد توجه قرارگرفته است. در این پژوهش در امکان­‌سنجی اولیه، ­خواص غیرخطی روغن‌های هسته انار و زیتون مورد بررسی قرارگرفته شده است. با بهره‌­گیری از روش جاروب محوری، ضریب شکست غیرخطی این دو نوع روغن با استفاده از لیزر پیوسته نئودیم-یاگ ٥٣٢ نانومتر در مرتبه (cm2/W) 10-8 محاسبه شده است.
متن کامل [PDF 416 kb]   (491 دریافت)    
نوع مطالعه: تجربی | موضوع مقاله: تخصصی

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb