جلد 26 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران
ICOP & ICPET _ INPC سال26 صفحات 897-900 |
برگشت به فهرست نسخه ها
Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:



Jamshidian M, Moradi M, Dehghani bidgoli R. Evaluation of essential oils in different parts of peppermint using Raman spectroscopy methods. ICOP & ICPET _ INPC. 2020; 26 :897-900
URL: http://opsi.ir/article-1-2034-fa.html
URL: http://opsi.ir/article-1-2034-fa.html
جمشیدیان مژگان، مرادی مهرداد، دهقانی بیدگلی رضا. بررسی اسانس موجود در بخشهای مختلف گیاه نعنا فلفلی با استفاده از روشهای طیفسنجی رامان. مقالات پذیرفته و ارائه شده در کنفرانسهای انجمن اپتیک و فوتونیک ایران. 1398; 26 () :897-900
1- دانشگاه کاشان
چکیده: (437 مشاهده)
اسانسها ترکیبهای معطری هستند که در بافتهای مختلف گیاه یافت میشوند که به علت تبخیر در دمای اتاق و در مجاورت هوا، به آنها روغنهای فرار، یا اسانسهای روغنی اطلاق میگردد. اسانسها متابولیتهای ثانویه یک گیاه میباشند که بخش اصلی گیاهان دارویی محسوب میشوند و در پزشکی کاربرد دارند. هدف از این مقاله شناسایی اسانس موجود در اندامهای گیاه نعنا فلفلی مانند ساقه و برگ با استفاده از طیف سنجی رامان به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی میباشد. در این بررسی ابتدا گیاه نعنا فلفلی از منطقه فین کاشان جمعآوری شد، سپس طیف برگ و ساقه تازه گیاه توسط طیفسنجی رامان گرفته شد. براساس نتایج بهدست آمده از طیفسنج رامان مقدار اسانس موجود در برگ گیاه بیشتر از مقدار ساقه آن میباشد که با نتایج آنالیز کروماتوگرافی مطابقت دارد.