اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.


آمار سایت

  • کل کاربران ثبت شده: 1949 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 124 کاربر
  • تمام بازدید‌ها: 21315588 بازدید
  • بازدید ۲۴ ساعت گذشته: 7647 بازدید

کنفرانس های انجمن 



 

استفاده از مطالب ارائه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد می باشد.

جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای مدهای سطحی

دکتر کیوان محموداقدمی، سمیرا محمودی حصار، سمیه علیدوست،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

در این مقاله به بررسی سالیتونهای گاف پرداخته می‌شود که در لبه ها و یا درون محیط همگنی که از طرفین با یک ساختار متناوب احاطه شده‌اند، ظاهر می‌گردد. پس از معرفی مدل نظری مبتنی بر معادله غیرخطی شرودینگر، این معادله توسط روشهای عددی حل شده و ناحیه حضور جواب های سالیتونی نمایش داده شده است . همچنین نوع جدیدی از سالیتونها که نام سالیتون دوسطحی بر آن نهاده شده است که برای اولین بار، بر طبق معلومات نویسندگان، در چنین سیستمهایی معرفی شده است. این مد با دو حالتهای پیشین تک قطبی و مد دوقطبی مقایسه گردیده است.
کیوان محمود اقدمی، حامد باقری وانانی،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( ۱۲-۱۳۹۴ )
چکیده

چکیده – در این مقاله یک آرایه نیمه نامتناهی از موجبرهای جفت شده که از یک طرف به محیط پیوسته ختم میشود در نظر گرفته شده و امکان وجود انواع سالیتونهای سطحی در مرز این دو محیط بررسی می‌شود. در ادامه تاثیر مشخصه های ثابت انتشار و ثابت جفت شدگی بین موجبرها بر روی پروفایل، توان مد و بیشینه شدت سالیتون بررسی خواهد شد. همچنین مشخص گردید که سیستم علاوه بر مدهای سطحی فرد قابلیت تامین مدهای سطحی زوج را نیز دارد. پایداری مدهای فرد به کمک روش تحلیل پایداری خطی به همراه شبیه سازی انتشار پرتو تایید گردید، اما معلوم گردید که مدهای زوج کلا ناپایدارند.


استاد عبدالرحمن نامدار، خانم رعنا فیض الهی عنصرودی، دکتر حبیب خوش سیما، استاد مصطفی صحرایی،
سال ۲۳، شماره ۰ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده

در این مقاله، مدهای سطحی در یک ساختار لایه‌ای حاوی گرافن مبتنی بر مولدهای شبه متناوب فیبوناچی در ناحیه فرکانسی تراهرتز مورد بررسی قرار گرفته است. این بررسی نشانگر تشکیل مدهای سطحی در قطبش الکتریکی عرضی است. ملاحظه می‌شود که این مدها را می‌توان با استفاده از تغییر مرتبه‌ی مولدهای شبه متناوب تنظیم کرد. نشان خواهیم داد که با افزایش مرتبه‌ی مولدها، مدهای سطحی به سمت فرکانس‌های پایین‌تر انتقال پیدا می‌کنند. از طرفی توزیع میدان الکتریکی این مدها در مولدهایی با مرتبه‌ی پایین‌تر ، جایگزیده‌تر است.



صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb