۹ نتیجه برای Khosravi
Mr Morad Khosravi Eghbal، Dr Henrik Åhlfeldt،
سال ۲۰، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیستمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۲ )
چکیده
Signal Bandwidth is an important indicator for verifying the quality of a received signal in the optical fiber communication. Different components like Wavelength Selective Switches and Optical Interleaver Units used in a Dense Wavelength Division Multiplexed network can decrease the operating bandwidth. This works studies the effect of narrowing of signal bandwidth on the performance of the system.
خانم مریم تولا، آقا فرنود میرخسروی، دکتر اسماعیل زیبایی، دکتر حمید لطیفی،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۴ )
چکیده
اندازه گیری چگالی سیال حفاری یک فرآیند حساس در عملیات حفاری به شمار میرود. این مقاله حسگر جدیدی را برای تعیین چگالی گل حفاری معرفی میکند. این حسگر، از یک دیافراگم از جنس استیل فنری و یک حسگر فابری پرو فیبر نوری که بر مرکز دیافراگم چسبانده شده، تشکیل میشود. افزایش فشار وارد بر دیافراگم موجب جابه جایی طول موجی طیف تداخلی حسگر فابری پرو میشود. حساسیت حسگر فیبر نوری در بازه bar۰۰۵/۰ تاbar۰۸/۰برابر با nm/bar ۴۶/۲۱ و در بازه bar۱/۰ تا bar۵/۰ برابر با nm/bar ۸۳/۱۱ است.
فرنود میرخسروی، حمید لطیفی، جلال صادقی، مریم تولی،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۴ )
چکیده
آشکارسازی ذرات و سلولها امروزه به عنوان بخش مهمی از یک سیستم آنالیزی در کارهای پژوهشی و درمانی مورد توجه است.به آنالیز این ذرات در اصطلاح سایتومتری گفته میشود.دراین مقاله شمارش ذرات میکرومتری، با به کار گیری یک حسگر تداخل سنج فابری پرو فیبر نوری در داخل یک کانال میکرونی مورد بررسی قرار گرفته است. مکانیزم آشکارسازی این حسگر بر پایه تغییر راه نوری یک فابری-پرو به خاطر عبور ذرات از ناحیه آشکارسازی است. در اینجا رفتار حسگر فابری پرو تحت تغییرات ضریب شکست ناحیه کاواک، که منجر به جابجایی طولموجی در طیف تداخلی میشودبررسی میشود.با استفاده از تکنیک طیفسنجی لبه فیلتر این جابجایی طولموجی به تغییرات شدت نور آشکارشده در آشکارساز تبدیل میشود. ازاین سایتومتری برای شمارش ذرات میکرومتری پلی استایرن در طول موج مخابراتی (۱۵۰۰-۱۶۰۰نانومتر) استفاده شدهاست. نتایج نشان دادند که نسبت سیگنال به نویز در این روش حدودا ۴ برابر بیشتر از عدم استفاده از تکنیک لبه فیلتر است.
Saba Khosravi، Ali Rostami، Mahboubeh Dolatyari، Ghassem Rostami،
سال ۲۳، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۵ )
چکیده
The main goal of this research is design of an ultraviolet photodetector based on intersubband transitions in III-Nitride multiple quantum well. Due to the abundance of visible light detectors, optically pumped lasers with ability of converting incident ultraviolet radiation to visible light are proposed. In this way, incident wavelength of about ۳۵۲nm at ultraviolet wavelength band is converted to wavelength of ۵۵۹nm at visible range using intersubband transitions in III-Nitride multiple quantum well structures.To calculate parameters of the structure, wave functions and energy levels are obtained by solving ۱-D Schrodinger–Poisson equation self consistently at ۳۰۰°K. Responsivity and optical gain for the designed structure are ۴,۶۲۳(mA/w) and ۱۰.۲۸ (۱/cm) at ۳۰۰°K respectively.
عطیه خسروی، حسین مظفری، محمد حسین مهدیه،
سال ۲۴، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۶ )
چکیده
در این مقاله تاثیر میدان الکتریکی DC خارجی بر میزان مادهبرداری لیزری مورد بررسی قرار گرفته است. نمونهی مورد بررسی از آلیاژ برنج (۳۵% روی – ۶۵% مس) میباشد که در محیط آب مورد تابش پرتو یک لیزر Nd:YAG با طول پالس ۱۰ نانوثانیه، فرکانس ۱۰ هرتز و با ۱۵۰۰ پالس قرار گرفته است. تابشدهی در دو شرایط بدون اعمال میدان الکتریکی و با اعمال میدان الکتریکی بصورت عمود بر مسیر پرتو لیزر انجام شده است. حفرههای ایجاد شده بر روی هدف و خواص نوری محلول کلوئیدی حاوی نانوذرات به ترتیب با استفاده از میکروسکوپ نوری و طیف سنج جذبی اپتیکی UV- Vis مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان میدهد آهنگ مادهبرداری لیزری از هدف برنجی در حضور میدان الکتریکی به میزان قابل توجهی افزایش مییابد.
محمد علی خسروی، سارا درباری،
سال ۲۵، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و پنجمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۷ )
چکیده
در این مقاله با استفاده از روش لیتوگرافی کلوییدی]۱[، که نسبت به مابقی روشهای لیتوگرافی کمهزینهتر و آسانتر است، ساختارهایی از جنس طلا در ابعاد مختلف را ساخته، که میتوان با استفاده از تحریک پلاسمونهای سطحی این ساختارها از آنها به عنوان انبرکهای پلاسمونی برای به داماندازی ذرات و در مرحله بعد آزمایشگاه روی تراشه استفاده کرد. دو مزیت مهم این انبرکهای پلاسمونی، نسبت به انبرک های پلاسمونی دیگر، سادگی نسبی فرآیند ساخت آنها و استفاده از لیزر با طول موج دلخواه (با استفاده از تغییر پارامترهای ساخت) برای تحریک پلاسمونهای سطحی است.
عاطفه کیخسروی، سعید قوامی صبوری، علیرضا خورسندی،
سال ۲۶، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۸ )
چکیده
پرتوی بسل به عنوان یک پرتوی غیرپراشی، دارای کاربردهای وسیعی در حوزهی علم و صنعت است. روشهای مختلفی برای تولید پرتو با این نمایه وجود دارد. در بین این روشها، استفاده از ابزار کنترل رایانهای مانند مدولاتور فضایی نور، امکان تولید این پرتو را به صورت فعال فراهم میکند. در این پژوهش با ایده از تولید پرتوی بسل به وسیله یک حلقه، با استفاده از نرم افزار متلب المان پراشی مناسب برای تولید نمایهی بسل را طراحی کرده و سپس با حل عددی انتگرال پراش، طرح پراش از این المان، شبیه سازی و بررسی شدهاست؛ در نهایت المان پراشی طراحی شده با استفاده از مدولاتور فضایی دامنهای نور در مسیر یک پرتوی گاوسی قرار گرفته و پرتوی شبه بسل به صورت تجربی در آزمایشگاه تولید و اندازهگیری شدهاست.
الهام خسرویان، حمید رضا مشایخی، علی فرمانی،
سال ۲۷، شماره ۱ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در همایش نانوفوتونیک ایران ۱۳۹۹ )
چکیده
الهام خسرویان، حمید رضا مشایخی، علی فرمانی،
سال ۲۷، شماره ۲ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۹ )
چکیده
در این مقاله، یک آشکارساز نوری پلاسمونی مبتنی بر گرافن با عملکرد خوب در محدوده طول موجهای مخابراتی پیشنهاد شده است. ساختار پیشنهادی شامل زیر لایه سیلیسیوم/سیلیکا، نانو توری فلزی با ساختار تناوبی و لایه گرافن میباشد. رفتار نوری و الکتریکی ساختار بهصورت عددی بررسی شده است. نتایج نشان میدهند که با استفاده از فقط یک لایه گرافن، جذب ساختار به علت پدیده جفتشدگی پلاسمونی بین گرافن و نانو توری فلزی به بیش از ۹۸/۰ میرسد. در این ساختار، جریان تاریک پایین و جریان نوریmA ۶۴/۰ در بایاس V ۱/۲- و در طول موج مخابراتی µm ۱/۵۵ بهدست آمده است. همچنین، پاسخدهی نوری mA/W۱۳۰۰ به ازای توان نور تابشی mW ۵/۰ بهدست آمد.