اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.


آمار سایت

  • کل کاربران ثبت شده: 1945 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 175 کاربر
  • تمام بازدید‌ها: 21279998 بازدید
  • بازدید ۲۴ ساعت گذشته: 6871 بازدید

کنفرانس های انجمن 



 

استفاده از مطالب ارائه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد می باشد.

جستجو در مقالات منتشر شده


۸ نتیجه برای قمی

سعید جوادی، پویان طالبی زاده، شهریار میرپور، حسن رحیم زاده، حمیدرضا قمی،
سال ۲۰، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیستمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۲ )
چکیده

در این تحقیق با شبیه سازی سیستم گازی NOx خروجی از اگزوز موتورهای دیزل، به منظور کاهش غلظت گازهای آلاینده و سمی NOx از تکنولوژی پلاسمای سرد و راکتورهای تخلیه الکتریکی سد دی الکتریک (DBD) دارای الکترودهای از جنس های متفاوت استفاده شود. نتایج اولیه حاکی از توانا بودن این سیستم در کاهش غلظت NOx بوده است و همچنین نتایج طیف سنجی نوری حاکی از آن است که راکتور با جنس مناسب الکترود در تولید بیشتر اتم های ناپایدار نیتروژن در محیط پلاسما و همچنین تقویت روابط شیمیایی منجر به کاهش گازهای آلاینده عملکرد بهتری را در قیاس با انرژی الکتریکی مصرفی راکتور ها دارا می باشد.
محسن لطیف، مهرداد رضایی گلقند، حمیدرضا قمی،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده

در این مقاله اثر بخار اب بر توان تفکیک پیک حاصل از یون ها در دستگاه طیف سنج تحرک یونی بررسی شده است.ابتدا پیک یون های اولیه حاصل از یونیزاسیون کرونا در دستگاه طیف سنج تحرک یونی بدون گاز معرف ثبت گردید وسپس با تزریق کردن استون به عنوان گاز معرف، رطوبت موجو در دستگاه توسط واکنش های شیمیایی حاصل از استوتن وبخار اب حذف گردید و مجددا پیک حاصله ثبت و با پیک قبلی مقایسه گردید. ملاحظه شد که در حالت دوم پهنای پیک به صورت چشم گیری کاهش و متعاقبا قدرت تفکیک افزایش یافت.
آقای سعید گلشن خواص، آقای سعید قاسمی، عطاالله کوهیان، حمید رضا قمی،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده

در این کار اثر میزان نیتروژن موجود در محفظه و همچنین اثر گذشت زمان بر روی ویژگی های پلاسما وگونه های موجود در محفظه ی کندوپاش به وسیله طیف سنجی تابش اپتیکی تخلیه ی نورانی, مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که ولتاژ پلاسما با افزایش زمان لایه نشانی کاهش می یابد. بررسی های حاصل از طیف سنجی در درصدهای مختلف نیتروژن موجود در محفظه لایه نشانی نشان دادند که با افزایش درصد نیتروژن، یونیزاسیون نسبی آرگون و تفکیک نسبی نیتروژن افزایش می یابد، درهمین حال یونیزاسیون نسبی نیتروژن اتمی و ملکولی کاهش می یابد. با افزایش زمان لایه نشانی یونیزاسیون نسبی آرگون، نسبت نیتروژن ملکولی به آرگون و تفکیک نسبی نیتروژن کاهش یافته ولی یونیزاسیون نسبی نیتروژن اتمی و ملکولی افزایش می یابد.
محمدتقی توسلی، حمیدرضا قمی مرزدشتی، کتایون سماواتی،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده

در این مقاله فریزهای ماره حاصل از برهم نهی دو شبکه سطحی شبیه به هم از نقاط که پارامترهای یکی از شبکه ها تغییرات جزئی ولی جمعی دارد فرمولبندی می شود. نشان داده می شود که نقش ماره حاصل با توابع مربعی قابل توصیف است. بنابراین، هر پدیده فیزیکی که قابل تبدیل به تغییرات پارامترهای یکی از شبکه ها باشد با تکنیک ماره قابل مطالعه می شود. این مطلب را با برهم نهی چند شبکه معیوب روی شبکه های سالم محک زده ایم.
علیرضا قمی طاهری، محمد هژیر مظفری،
سال ۲۳، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۵ )
چکیده

در این مقاله یک روش تحلیلی جدید به منظور محاسبه نمای لیاپانوف مبتنی بر روش تبدیل دیفرانسیلی (DTM) در یک نمونه آزمایشی از لیزر Nd:YAG پمپ شده توسط یک لیزر دیودی کوپل شده با یک نوسان­ساز راسلر (Rossler) آشوبناک ارائه شده است. سپس تغییرات نمای لیاپانوف به ازای پارامترهای مختلف سیستم نشان داده شده است. تاکنون محاسبه نمای لیاپانوف و تغییرات آن نسبت پارامترهای مختلف سیستم براساس این روش و بصورت تحلیلی انجام نپذیرفته است.


مهسا فراست، ساره ارجمند، سید امید رعنایی سیادت، حمیدرضا قمی مرزدشتی، یحیی سفید بخت،
سال ۲۴، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۶ )
چکیده

 فیتاز یکی از آنزیمهای پرکاربرد صنعتی است که با تولید فسفات غیرآلی در بهبود استفاده از منابع فسفر در غذای دام کارایی دارد و افزایش فعالیت این آنزیم از نظر تجاری بسیار ارزشمند است. پلاسمای سرد فشار اتمسفری روشی است که میتواند اثراتی را بر روی ساختار پروتئینها ایجاد کند و فعالیت آنها را افزایش یا کاهش دهد. در این مقاله اثر پلاسمای سرد فشار اتمسفری جت هلیم بر روی آنزیم فیتاز بررسی شده است. به این منظور محلول آنزیم فیتاز در زمانهای مختلف با استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری تیمار و فعالیت آن اندازه گیری شد. نتایج نشان دهنده­ی افزایش فعالیت فیتاز با زمان پلاسما­دهی و عدم تاثیر pH مورد بررسی در روند اثر گذاری پلاسمای سرد بود.
 
محمد فلاح خرد، پگاه اسلامی، حمیدرضا قمی،
سال ۲۶، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۸ )
چکیده

در این مقاله به صورت نظری با استفاده از روش تفاضل محدود در حوزه زمانی، افزایش جذب و چگالی جریان در لایه فعال سلول خورشیدی آلی، ناشی از پلاسمون پلاریتون های سطحی موضعی، بررسی شده است. نشان داده می شود که از طریق نانومیله های نقره درون ناحیه فعال TTF:TCNQ با دوره تناوب و ارتفاع و سطح مقطع مشخص، به علت پراکندگی نور و گذارهای زیرباندی بین سطح فرمی و LUMO ماده فعال، افزایش جذب و چگالی جریان را خواهیم داشت. نشان داده خواهد شد که با توجه به نمودار سه بعدی جذب میدان های فرودی جفت شده با نانوذرات، با مدهای موجود در ناحیه فعال کوپل شده و موجب افزایش جذب می شود.
محمد طالبی خوشمهر، غلام محمد پارسانسب، رضا غلامزاده، حمیدرضا قمی،
سال ۲۶، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۸ )
چکیده

در این مقاله ساخت و مشخصه یابی میکرولیزرهای بطری شکل گزارش می شود. ماده فعال این لیزر رنگ دانه ی رودامین حل شده در محلول SU-۸ که به شکل یک بطری حول فیبر نوری قرار گرفته اند است. این لیزرها توسط لیزر پالسی همانگ دوم لیزر Nd:YAG  به صورت فضای آزاد پمپ میشوند و  طیف خروجی لیزر هم به صورت فضای آزاد جمع آوری می شود. این نوع لیزرها داری دارای چگالی انرژی آستانه پمپ خیلی کمی هستند که در زمینه ی حسگر های نوری کاربرد فراوانی دارند.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb