اشتراک در خبرنامه

لطفاً نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه در کادر زیر وارد کنید.


آمار سایت

  • کل کاربران ثبت شده: 1948 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 147 کاربر
  • تمام بازدید‌ها: 21313633 بازدید
  • بازدید ۲۴ ساعت گذشته: 6925 بازدید

کنفرانس های انجمن 



 

استفاده از مطالب ارائه شده در این پایگاه با ذکر منبع آزاد می باشد.

جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای اسانس

هانیه خوش رو، حسین خادم، حسن توسلی،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( ۱۲-۱۳۹۳ )
چکیده

در این مقاله اثر حضور و حذف فلورسانس با استفاده از روش فیلتر های تبدیل فوریه در تحلیل کمی نمونه بررسی شده است. با استفاده از طیف سنجی رامان، بر روی نمونه اسانس آویشن که از مهم ترین گیاهان دارویی محسوب می شود، تحلیل کمی و کیفی صورت گرفته است. تیمول در این نمونه تشخیص داده شد و عملکرد چیدمان رامان توسط نمودار کالیبراسیون در دو بخش سنجیده شد. بخش اول ، طیف ها حامل فلورسانس بوده و در بخش دوم، طیف ها فیلتر شده و فلورسانس از آن ها حذف شد.
خانم بهاره مروتی، پروفسور رسول ملک فر، دکتر علی ایزدی دربندی، آقای کیوان بهمنی، آقای ناصر جعفرزاده، آقای محمد اله آبادی،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( ۱۲-۱۳۹۴ )
چکیده

در این تحقیق به جهت آشکارسازی طیف اسانس رازیانه از روش طیف سنجی پراکندگی ارتقاء یافته سطحی رامان (SERS) استفاده گردید. لذا، زیرلایه ای از کامپوزیت نانو لوله های کربنی چند دیواره / نانو ذرات طلا (MWCNTs/Au NPs) سنتز و برای ارتقاء پراکندگی رامان اسانس تهیه شده از دانه رازیانه به کار گرفته شد. طیف رامان نمونه رازیانه ثبت و قله های آن با توجه به ساختار مولکولی رازیانه تحلیل گردید. مقایسه طیف رامان ارتقاءیافته با طیف ثبت شده به صورت طیف خود به خودی رامان اولیه، افزایش شدت قله های رامان و موفقیت آمیز بودن زیرلایه انتخاب شده را تائید می نماید.


مژگان جمشیدیان، مهرداد مرادی، رضا دهقانی بیدگلی،
سال ۲۶، شماره ۰ - ( ۱۲-۱۳۹۸ )
چکیده

اسانس‌ها ترکیب‌های معطری هستند که در بافت‌های مختلف گیاه یافت می‌شوند که به علت تبخیر در دمای اتاق و در مجاورت هوا، به آن‌ها روغن‌های فرار، یا اسانس‌های روغنی ‌اطلاق می‌گردد. اسانس‌ها متابولیت‌های ثانویه یک گیاه می‌باشند که بخش اصلی گیاهان دارویی محسوب می‌شوند و در پزشکی کاربرد دارند. هدف از این مقاله شناسایی اسانس موجود در اندام‌های گیاه نعنا فلفلی مانند ساقه و برگ با استفاده از طیف سنجی رامان به عنوان جایگزین روش کروماتوگرافی گازی می‌باشد. در این بررسی ابتدا گیاه نعنا فلفلی از منطقه فین کاشان جمع‌آوری شد، سپس طیف برگ و ساقه تازه گیاه توسط طیف‌سنجی رامان گرفته شد. براساس نتایج به‌دست آمده از طیف‌سنج رامان مقدار اسانس موجود در برگ گیاه بیشتر از مقدار ساقه آن می‌باشد که با نتایج آنالیز کروماتوگرافی مطابقت دارد.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb