حمایت از انجمن


برای حمایت لطفا روی بخش پایین کلیک کنید.
 
حمایت مالی از انجمن اپتیک و فوتونیک ایران

جستجو در مقالات منتشر شده


۵ نتیجه برای وحید دستجردی

زهرا رمضانیان، جبار موسوی، مرضیه همتی فارسانی، محمد وحید دستجردی، محمد رضا دربانی، عبداالله اسلامی مجد،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۴ )
چکیده

عناصر موجود در آب ورودی به دستگاه تصفیه آب خانگی و آب خروجی از آن با استفاده از روش LIBS شناسایی شدند. شدت نسبی خطوط بینابی کلسیم و منیزیم که از عوامل اصلی ایجاد سختی آب هستند، در آب خروجی نسبت به آب ورودی کاهش یافت. فیلترهای الیافی و کربن بلاک که بیشترین نقش را در حذف املاح آب دارند، به دو صورت نو و کارکرده مورد آزمایش قرار گرفتند. با مقایسه بیناب فیلترهای نو و کارکرده، افزایش شدت نسبی این خطوط در فیلترهای کارکرده مشاهده گردید. نتایج پژوهش نشان داد که با جذب عناصر کلسیم و منیزیم توسط فیلترها، غلظت این عناصر در آب (سختی آب) بعد از عبور از دستگاه تصفیه کاهش می‌یابد.


محمد وحید دستجردی، سید جبار موسوی، سید محمدرضا دربانی، علی موسوی آذر، محمود سلطان الکتابی،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۴ )
چکیده

در این پژوهش قابلیت بیناب نمایی فروشکست القایی لیزری (LIBS)با به کارگیری مدل ماشین بردار پشتیبان برای امکان تفکیک پلیمرهای PVC از سایر پلیمرها در فرایند بازیافت ارزیابی شد. شدت های نسبی C۲ /C و N/C به عنوان متغیرهای ورودی برای روش ماشین بردار پشتیبان انتخاب و از توابع کرنل پایه شعاعی، چند جمله ای و یک تابع خطی برای انجام طبقه بندی روی ۱۴۷ داده استفاده گردید. با استفاده از تابع کرنل چندجمله ای درجه ۲ و چندجمله‌ای درجه ۵ پلیمرها با دقت ۹۰,۵% به درستی تفکیک شدند. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که روش LIBS با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان در جداسازی PVC از پلیمرهای دیگر موفق است.


محمد وحید دستجردی، سید جبار موسوی، سید محمدرضا دربانی، علی موسوی آذر، محمود سلطان الکتابی،
سال ۲۲، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۴ )
چکیده

در این پژوهش روش تحلیل مولفه اصلی( PCA) به عنوان یکی از روش های تحلیل آماری داده های چند متغیره برای تقلیل بعد داده ها و همچنین برای یافتن یک الگو در داده های حاصل از بیناب LIBS به منظور تفکیک نمونه ها استفاده شد. ابتدا ۵ نمونه پلیمری تهیه و سپس شدت متناظر با ۱۷ طول موج مرتبط با خطوط گسیلی اتمی و یونی و باند های مولکولی برای هر نمونه به عنوان ماتریس ورودی در روش PCA، انتخاب شد. نتایج تحقیق نشان داد که تنها با ۳ متغیر خروجی از روش PCA پلیمرهای مورد آنالیز را می توان از هم تشخیص و ابعاد داده ها را نیز کاهش داد.


حسین وحید دستجردی، علی حاجی فرد، حمیدرضا فلاح، مرتضی حاجی محمود زاده،
سال ۲۴، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۶ )
چکیده

امروزه ساخت سلول­های خورشیدی با استفاده از مواد آلی به دلیل خواص این مواد رو به افزایش است. به همین دلیل پژوهش‌هایی در راستای افزایش بازدهی این نوع از سلول­ها در حال انجام است. یکی از روش­های افزایش بازده این نوع از سلول­ها استفاده از نقاط کوانتومی است. در این پژوهش، ابتدا سلول خورشیدی آلی با ماده‌ی فعال PCBM:P۳HT  شبیه‌سازی شد. این ماده به دلیل گاف انرژی مناسبی که برای کاربرد در دستگاه‌های فتوولتاییک دارد یکی از پرکاربردترین مواد در سلول‌های خورشیدی آلی لایه ی نازک می باشد. سپس اثر استفاده از نقاط کوانتومی PbS بر مشخصه‌های اپتیکی و الکتریکی این سلول‌ با ارائه‌ی بهترین ساختار از میان ساختارهای مورد مطالعه قرار گرفته، بررسی شد. با استفاده از این نقاط کوانتومی می‌توان چگالی جریال سلول مورد نظر را بهبود بخشید و بازدهی آن را بیش از ۳۵ درصد بهبود بخشید.
حسین وحید دستجردی، حمیدرضا فلاح، مرتضی حاجی محمود زاده،
سال ۲۴، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۶ )
چکیده

در این پژوهش ما تاثیر استفاده از نقاط کوانتومی مختلف به عنوان حساس‌کننده در سلول‌های خورشیدی حساس‌شده با نقاط کوانتومی را مورد بررسی قرار دادیم و نمودار طیف جذب، نمودار چگالی جریان- ولتاژ و مشخصه‌های مربوط به آن را به دست آوردیم. سپس تاثیر استفاده از دو نوع نقاط کوانتومی مختلف در یک سلول خورشیدی را مورد بررسی قرار دادیم و مشاهده کردیم استفاده از دو نوع حساس‌کننده که هر کدام در قسمتی از ناحیه‌ی طیفی، جذب خوبی دارند؛ می‌تواند بازده تبدیل توان سلول را به مقدار قابل ملاحظه‌ای نسبت به زمانی که هر کدام از این دو نوع حساس‌کننده‌ به تنهایی به کار برده می‌شوند، افزایش دهد.  


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb