حمایت از انجمن


برای حمایت لطفا روی بخش پایین کلیک کنید.
 
حمایت مالی از انجمن اپتیک و فوتونیک ایران

جستجو در مقالات منتشر شده


۵ نتیجه برای عبداللهی

خانم پگاه عسگری، آقای یوسف پورویس، آقای پدرام عبداللهی، دکتر علیرضا مرادی، دکتر رامین خامدی،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده

شناخت و مطالعه‌ی رفتار کریستالی در آلیاژهای آهنی، به ویژه فولادها و چدن‌ها مورد توجه بسیاری از دانشمندان قرار گرفته است. این مطالعات به دلیل کاربرد وسیع فلزات در صنایع مختلف به ویژه صنایع هوایی، ماشین سازی و صنایع تولید فولاد از اهمیت بسیاری برخوردارند. در این مقاله از میکروسکوپی تمام نگاری دیجیتالی بازتابی برای اندازه‌گیری سه بعدی ساختار کریستالی فولاد کربنی استفاده شده است. نتایج بدست آمده نشان می‌دهند که تمام نگاری دیجیتالی روشی موثر و در عین حال ارزان قیمت برای بدست آوردن اطلاعات سه بعدی از تحولات سطحی فولاد با دقت بالا و به صورت غیر تماسی است.
پریناز معززی، وحید احمدی، مسعود پاینده، بهرام عبداللهی نژند،
سال ۲۴، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۶ )
چکیده

 امروزه ضرورت دستیابی به ابزار اپتوالکترونیکی با مصرف انرژی پایین توجه بسیاری از دانشمندان را به خود جلب کرده است. از این رو، ساخت دیودهای نورگسیل پروسکایت با مصرف انرژی پایین، قیمت مواد پایین، و همچنین روش ساخت کم هزینه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه دو نوع لایه نشانی تک مرحله ای و دومرحله­ای به‌کار گرفته شد و نتایج تجربی حاصل مطالعه می شود. نتایج نشان می دهد که با وجود سطح پوشش بهتر در روش دومرحله ای، لومینسانس کمتری نسبت به روش تک مرحله­ای حاصل می شود که می تواند مربوط به بازترکیب نوری کمتر در کریستال های درشت باشد.
 
نسرین صلح طلب، وحید احمدی، بهرام عبداللهی نژند،
سال ۲۴، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و چهارمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۶ )
چکیده

علیرغم بازدهی بالای سلول­های خورشیدی پروسکایتی و همچنین سهولت ساخت آن­ها، شاهد هیسترزیس درنمودار جریان ولتاژ این سلول­ها هستیم. در این پژوهش نشان داده می شود که با اضافه کردن سزیم به ساختار پروسکایت CH۳NH۳PbI۳ هیسترزیس به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. با توجه به اینکه به طور قطعی نمی­­توان در مورد منشا هیسترزیس در پروسکایت نظر داد، کاهش هیسترزیس در ساختار مورد بررسی قرار می گیرد. بنظر می رسد کوچک بودن شعاع مهاجرت یونی Cs نسبت به کاتون ارگانیک CH۳NH۳  و بهبود ترازهای تله ای پروسکایت موجب کاهش هیسترزیس است.
 
حسن تجره نژاد عبداللهی، محمد علی انصاری، سیده مهری حمیدی،
سال ۲۷، شماره ۱ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در همایش نانوفوتونیک ایران ۱۳۹۹ )
چکیده

 اطلاع از میزان و چگونگی توزیع حرارت در نانوساختارها به منظور بهره گیری از آنها در درمان‌های نوری، از اهمیت بسزایی برخوردار است. به این دلیل با استفاده از روش گرین دیادیک[۱] خاصیت نورگرمایی نانو ستاره‌های طلا در ابعاد مختلف را در بازه‌ی طیف مرئی و فروسرخ نزدیک مورد بررسی قرار داده‌ایم. همچنین چگالی پخش گرمای تولید شده در داخل نانو ستاره را برای قله‌ی طول موجی با بیشترین تولید گرما (۶۲۰ nm) ترسیم کردیم.
 
[۱] Green Dyadic Method (GDM)

مهسا عبداللهی، بابک ژاله، وفا ارناوطی، آیدا مرادی،
سال ۲۷، شماره ۲ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و هفتمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۹ )
چکیده

کندوسوز­لیزری در مایع در دهه­‌های گذشته مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. نانوذرات پلاتین با استفاده از کندوسوز لیزرتارنوری در شاریدگی­‌های مختلف درمحیط آب سنتز شد. جذب نوری کلوئید­هایی که در شاریدگی­‌های مختلف لیزر تولید شدند توسط بیناب­ نمایی فرابنفش-مرئی بررسی گردید. به‌منظور بررسی ساختار نانوذرات پلاتین از آنالیز پراش پرتو ایکس استفاده شد. هم‌چنین مورفولوژی نانوذرات پلاتین با استفاده از میکروسکوپ الکترونی عبوری مورد بررسی قرار گرفت. مشاهده شدکه نانوذرات به­‌دست آمده تقریبا کروی هستند و اندازه­‌ی آن­هابین ٢ تا ٦۰ نانومتر می­‌باشد. میانگین اندازه نانوذرات پلاتین تولید شده هم توسط دستگاه پراکندگی نور دینامیکی مورد بررسی قرار گرفت.

صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن اپتیک و فوتونیک ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Optics and Photonics Society of Iran

Designed & Developed by : Yektaweb