۶ نتیجه برای سیلاخوری
رضا ترابی، بابک کاظمی، کاوه سیلاخوری، علیرضا پژ، حسین پناهی، مرتضی جعفری،
سال ۲۰، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیستمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۲ )
چکیده
لیزر TEA CO۲ ساخته شده دارای انرژی خروجی ۵ ژول در فرکانس ۱۰ هرتز می باشد. این لیزر دارای یک سیستم گردش گاز به صورت چرخه باز می باشد. سیستم الکترود عرضی است و از دو الکترود ۴۰ سانتیمتری(طول مفید) که به فاصله ۲/۳ سانتیمتری از هم قرار دارند و نیز ۲۴ جفت گاف جرقه مربوط به پیش یونش که در مجاورت هم و در دو ردیف موازی نصب شده اند، تشکیل شده است. گاز توسط یک دمنده به گردش در می آید. و کار خنک سازی ترکیب گاز نیز به همین طریق انجام می شود. این سیستم از مدار راه انداز مارکس بانک سه طبقه و یک منبع تغذیه ی ۲۰ کیلوولتی بهره می گیرد و پالس ولتاژ اعمال شده به هد لیزر ۵۵ کیلو ولت است.
خانم میترا رفاهی زاده، دکتر پرویز پروین، دکتر عباس مجدآبادی، آقای کاوه سیلاخوری، دکتر زهرا مرتضوی، دکتر اکبر مهدیلو، خانم هانیه دالوند،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده
در این پژوهش، تغییرات آبدوستی سطح نمونههای پلیمری PADC در پی تابشدهی با لیزر ArF با شاریدگی mJ/cm۲ ۵۰-۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تپ بررسی شده است. آبپذیری سطح PADC به دوز کل انرژی تابیده وابسته است چنانکه ابتدا با افزایش دوز انرژی تابیده تا J/cm۲ ۵۰، آبدوستی کاهش یافته و سپس با افزایش بیشتر دوز، افزایش مییابد. تغییر زاویهی تماس در شاریدگی mJ/cm۲ ۵۰۰ نسبت به ۵۰ mJ/cm۲، نزدیک به دو برابر بوده است. بررسی نتایج ریختشناسی و پیوندهای شیمیایی سطح نشان داداند که عامل اصلی و تعیینکنندهی افزایش آبدوستی سطح، ناهمواریهای سطحی پدید آمده در پی تابشدهی لیزری هستند.
آقای عزیزمراد کوشکی، آقای حسین امیری، آقای کاوه سیلاخوری،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده
در این مقاله، با استفاده از یک مدل سینتیکی برای لیزر گاز کربنیک پیوسته با شارش آهستهی گاز، رفتار توان خروجی لیزر به پارامترهایی نظیر زمان، ضریب اتلاف و جریان الکتریکی توصیف شده است، همچنین، دمای گاز با بهرهگیری از معادله ی توازن انرژی بهدست آمده است.
خانم فاطمه ردایی، دکتر سعید بهروزی نیا، دکتر مهدی شایگان منش، مهندس کاوه سیلاخوری،
سال ۲۱، شماره ۰ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۳۹۳ )
چکیده
چکیده - در این پژوهش، تغییرات سطحی پلیمرهای پلیاتیلن ترافتالات (PET) و پلیکربنات (PC) در پی تابشدهی با لیزر اگزایمر ArF بررسی شده است. این تغییرات، بهکمک میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و همچنین طیفسنج EDX تحلیل شدهاند. تصاویر SEM بهدست آمده نشان از پدیدار شدن ریزساختارهای مخروطی شکل با ابعاد میکرونی در مناطق تابشدهی شده در هر دو پلیمر بودهاند.
رضا ترابی، کاوه سیلاخوری،
سال ۲۸، شماره ۲ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و هشتمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۴۰۰ )
چکیده
در این مقاله پارامترهای خروجی یک لیزر CO۲ پالسی ۱تا ۳ اتمسفری با استفاده از مدل ارتعاشی- چرخشی ۶ دمایی ۶TVRM شبیهسازی شده است. با مدلسازی حجم تخلیه با استفاده از یک شبکه الکترونی توزیع شده غیر خطی RLC، چگالی الکترونی بوسیله روش خط انتقال محاسبه شد. پارامترهای خروچی لیزر ازقبیل انرژی، زمان شروع پالس، عرض پالس و دنباله پالس در شرایط عملکردی مختلف فشار، ولتاژ تخلیه و ظرفیت خازن، اندازهگیری شده و دادههای بدست آمده با نتایج شبیهسازی مقایسه شده است. توافق خوب مشاهده شده میان نتایج آزمایشات تجربی و شبیهسازی، قابلیت استفاده از مدل دینامیکی ارتعاشی- چرخشی ۶ دمایی ۶TVRM برای توصیف پارامترهای خروجی لیزر TEA CO۲ سوپراتمسفری را نشان داد.
رضا ترابی، کاوه سیلاخوری، حمید سلمانی نژاد،
سال ۲۸، شماره ۲ - ( مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و هشتمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران ۱۴۰۰ )
چکیده
در این مقاله عملکرد یک لیزر TEA CO۲ ساخته شده، که میتواند به صورت مجزا با استفاده از هریک از سیستمهای پیش یونش شکاف جرقه UV (SPA) و پلاسمای سطحی برد مدار چاپی (PCB) راه اندازی شود، را به طور نسبی مورد مطالعه قرار دادهایم. عملکرد هر دو نوع پیش یونش در شرایط کاری مختلف به صورت تجربی مورد بررسی قرار گرفته و انرژی های خروجی با یکدیگر و همچنین با نتایج حاصل از شبیه سازی بر اساس مدل ارتعاشی-چرخشی شش دمایی مقایسه شده است. مشخص شد که پیش یونش SPA پایداری تخلیه و یکنواختی بهتری را با انرژیهای خروجی بالاتر فراهم میکند، در حالی که استفاده از پیکربندی پلاسمای سطحی PCB به لیزر اجازه میدهد تا با طول عمر گاز بالاتری کار کند و نیاز به هلیوم در مخلوط گاز کاهش یابد.