جلد 25 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و پنجمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران                   ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال25 صفحات 272-269 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه تبریز
چکیده:   (2042 مشاهده)
پدیده نور-گرمایی، که بر اساس القای حرارت در یک ساختار در ابعاد نانو از طریق طیفی از نور تابشی، و درنهایت ایجاد یک یا چند نقطه داغ در این ساختار هاست، مورد توجه تحقیقات گوناگونی از جمله پزشکی قرار گرفته است. ما با درنظر گرفتن یک ساختار مرجع از جنس طلا به شکل پاپیون ، دست به بهبود و ارائه ساختار های جایگزین زده، و با افزایش مقادیر میدان های الکتریکی و مغناطیسی القایی از یک منبع موج ساده در ساختار ها، و همچنین کاهش توان پراکنده شده در نانوساختار طلا و زیرلایه Al2O3 و تلاش در حبس هرچه بیشتر توان جذب شده (در طول موج پلاسمونیک)، توانستیم در ساختار های پیشنهادی، توان جذبی را در واحد حجم به مقدار یک درجه بزرگی (10 برابر ساختار مرجع) افزایش دهیم. میزان توان کل جذبی هم از میزان به هنجار شده 2/0 در ساختار مرجع، به میزان 45/0 در ساختار نهایی افزایش یافت. همچنین توان های پراکنده شده در نانو ساختار و زیر لایه در ساختارهای مبتنی بر هشت وجهی کاهش قابل توجهی داشتند. میدان های الکتریکی و مغناطیسی هم در ساختار های مشخصی، بهبودهای قابل قبولی از خود نشان دادند.
متن کامل [PDF 1043 kb]   (618 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.