جلد 25 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و پنجمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران                   ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال25 صفحات 60-57 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه صنعتی شیراز
چکیده:   (2305 مشاهده)
در این مقاله پنهان سازی به روش اپتیک پیرامحوری با استفاده از قانون ABCD معرفی خواهد شد. برای اجرایی کردن پنهان سازی به روش اپتیک پیرامحوری از یک سیستم پنهان ساز که شامل چهار عدد عدسی با چینش خطی است، استفاده می‌شود. به طوری که مرکز تمامی عدسی ها روی یک محور اپتیکی قرار می‌گیرند. هدف از اجرای این طرح، شبیه سازی انتشار پرتو گاوسی در این سیستم پنهان ساز به منظور شناسایی نواحی نامرئی کننده است. نتایج نشان می‌دهند که نواحی نامرئی کننده در اطراف محور اپتیکی مرکزی به مانند یک حلقه شکل می‌گیرند.
متن کامل [PDF 665 kb]   (718 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.