جلد 22 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران                   ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال22 صفحات 793-790 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه تبریز
چکیده:   (2682 مشاهده)

چکیده – موجبرهای پلاسمونیکی هیبریدی با طراحی مناسب، قابلیت انتقال هر دو مدTM و TE را فراهم آورده و توانائی جداسازی این دو قطبش را نیز دارا می باشند. مقاله پیش رو به طراحی و مطالعه انتشار امواج مخابراتی با طول موج 1550 نانومتر در موجبر پلاسمونیکی هیبریدی در ابعاد نانومتر می پردازد که با طراحی خاص خود با مدارات مجتمع نوری سیلیکونی نیز سازگار می باشد. در ادامه نیز تغییرات مشخصه های اساسی قطبشگر به ازای تغییرات هندسه، ابعاد و مواد توسط روش المان محدود بررسی شده و انتشار موج نیز به روش BPM در ساختار بهینه برای قطشبگر فشرده با قابلیت عبور دادن مد عرضی میدان الکتریکی ارائه گردیده است. در این مقاله با انتخاب ماده کرومیوم به عنوان لایه فلزی موجبر و ضخامت مناسب لایه‌ی میانی و لایه سیلیکونی بهترین نتیجه برای ایجاد قطبشگر پلاسمونیکی در محدوده مخابراتی به دست آورده شده است.

واژه‌های کلیدی: انتشار، پلاسمونیک، قطبشگر
متن کامل [PDF 382 kb]   (1158 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.