جلد 22 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و دومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران                   ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال22 صفحات 47-44 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه تبریز
چکیده:   (2910 مشاهده)

در این مقاله با در نظر گرفتن یک سامانه متشکل از چاههای کوانتومی گرافنی با شکل سینوسی و محاسبه احتمال عبور به بررسی تاثیردو کمیت مهم تعداد چاه های کوانتومی و زاویه فرود دراحتمال عبور الکترون می پردازیم. نتایج حاکی از آن است که با افزایش تعداد چاه ها، تعداد قله های عبوری به ازای انرژی های مثبت و منفی افزایش می یابد . وقتی که تعداد چاه های کوانتومی به اندازه ی کافی افزایش یابد، با میل ساختار به سمت ابرشبکه گرافنی مینی نوارهای انرژی تشکیل می شوند. سپس تاثیر عرض چاه را با ثابت گرفتن تعداد چاه ها بر احتمال عبور بررسی کرده ایم که نتایج نشانگر این است که با افزایش عرض چاه ها احتمال عبور کاهش می یابد. از طرفی با افزایش زاویه ی فرود و نفوذ امواج سریعا گذرا در سد نوار ممنوعه و پنجره ی عبور در انرژی های مثبت بوجود می آید. زاویه ی فرود به شدت روی موقعیت انرژی پنجره های عبوری و نوارهای ممنوع تاثیر گذار بوده که توصیف کننده ی خواص ناهمسانگردی سیستم چاه کوانتومی چندگانه گرافنی است .

متن کامل [PDF 859 kb]   (997 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.