جلد 25 - مجموعه مقالات پذیرفته و ارائه شده در بیست و پنجمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران                   ICOP & ICPET _ INPC _ ICOFS سال25 صفحات 96-93 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه گیلان
چکیده:   (2285 مشاهده)
در تحقیق حاضر با استفاده از پلاسمای حاصل از روش تخلیه گلایدینگ آرک، به غیرفعالسازی باکتری اشریشیا­کلی پرداخته شده است. بدین منظور، ml 70 محیط کشت LB حاوی باکتری اشریشیا­کلی (هر نمونه با حجم ml 10) را در زمان­های 0، 5، 10، 20، 40، 60 و 90 ثانیه با پلاسمای گلایدینگ آرک با توان یک کیلووات و با فاصله 6 سانتی­متری از سطح نمونه، تحت تیمار قرار دادیم. نتایج نشان داد که بعلت بالا­بودن توان دستگاه نسبت به نمونه­های مشابه در روش­های پلاسماجت و تخلیه سد­دی‌الکتریک، زمان غیرفعالسازی باکتری­ها بطور قابل توجهی به زیر 10 ثانیه کاهش یافته و از 10 ثانیه به بعد، تغییرات غلظت محیط کشت مایع، روند تقریباً ثابتی داشت.همچنین با افزایش زمان تیمار، pH کاهش می‌یابد. به دلیل عدم نیاز سیستم حاضر به گازهای حامل نظیر آرگون، هلیوم و نیتروژن جهت تولید پلاسما، این سیستم از نظر اقتصادی بعلت عملکرد با پلاسمای هوا مقرون به صرفه‌تر است.
متن کامل [PDF 484 kb]   (436 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصی

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.